Publicitat
Diners

WindowSight presenta novetats a la fira de l’audiovisual ISE

L’empresa terrassenca busca socis i clients finals per al seu compte “business”, pensat perquè empreses de tota mena puguin fer servir la plataforma d’art visual en espais comercials

L’Integrated Systems Europe (ISE), l’esdeveniment més important del sector audiovisual a Europa, que se celebra entre aquest dimarts i divendres, comptarà amb la presència d’una empresa terrassenca, WindowSight, que ofereix una plataforma d’“streaming” per gaudir de l’art visual a través dels televisors i pantalles, d’una manera semblant a com podem gaudir de la música o el cinema a través de plataformes digitals.

La companyia egarenca hi presentarà el seu compte “business”, llançat recentment perquè empreses de tota mena de sectors puguin utilitzar WindowSight en ambients comercials com ara oficines, sales d’espera, “halls”, restaurants, etc., i el contingut clàssic recentment afegit a la plataforma. I és que tot i que un dels objectius de l’empresa és donar a conèixer nous artistes, també vol contribuir a democratitzar l’accés a l’art clàssic i el passat 15 d’abril, Dia Mundial de l’Art, va afegir més de 600 obres d’artistes com Van Gogh, Monet, da Vinci o Klimt a les més de 10.000 peces d’art ja disponibles a la plataforma.

“Tenir una comunitat d’artistes implicada sempre ha estat i sempre serà fonamental per a nosaltres. És per això que des del principi ens hem centrat en artistes i fotògrafs contemporanis. Tanmateix, la nostra comunitat d’usuaris ens demanava tenir pintors clàssics a la plataforma, i això és el que hem fet”, expliquen.

WindowSight participa per segon cop a l’ISE, que celebra aquesta setmana la seva primera edició a ple rendiment a Barcelona, després d’una edició de mínims el 2021 i d’haver-se hagut de posposar a causa de la incidència de l’òmicron el mes de febrer.

El congrés reunirà empresaris de 120 països i comptarà amb més de 800 expositors. Ocuparà uns 42.000 metres quadrats del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona (5 pavellons). El saló preveu 150 conferenciants i més de 28.000 assistents, i un impacte econòmic superior als 200 milions d’euros.

“Amb la incorporació del model de negoci B2B, ens agradaria trobar socis que es dediquin als ‘signage displays’, televisors preparats per estar encesos 24 hores, amb més lluminositat… per poder oferir als nostres clients solucions conjuntes de programari i maquinari”, explica Pol Rosset, conseller delegat i cofundador de WindowSight. “També estem oberts a establir relacions amb empreses de distribució de continguts, de la mateixa manera que esperem fer contactes amb possibles clients finals i inversors”, diu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
WindowSight presenta novetats a la fira de l’audiovisual ISE
To Top