Publicitat
Diners

Sorpresa a la Cambra perquè ERC no va explicar la reserva d’HPO

L’objectiu d’aquesta trobada, segons apunta la Cambra, era “establir un primer contacte entre la Cambra i ERC

Martínez, signant en el llibre de la Cambra, amb Talamàs / cambra

La Cambra de Terrassa va manifestar la seva sorpresa pel fet que en una trobada amb representants d’ERC de Terrassa “no es comentés cap aspecte pel que fa al projecte de reserva del 30% per a habitatges de protecció oficial (HPO)”. Ona Martínez, regidora i portaveu d’aquesta formació del govern municipal i candidata a l’alcaldia de Terrassa en les eleccions vinents municipals de 2023 i Isaac Albert, tinent d’alcalde de l’àrea de Serveis Generals i Govern Obert de l’Ajuntament de Terrassa, es van reunir amb representants de la Cambra, encapçalats pel seu president, Ramon Talamàs. També hi van assistir Susanna Patiño, secretària general; Josep Beltran, director de Serveis, i Sònia Pérez, responsable de serveis de formació.

En la nota informativa posterior a aquesta trobada, des de l’entitat empresarial es va evidenciar aquesta decepció amb els representants de la formació republicana i també es va apuntar que el tema del projecte de reserva del 30% per a habitatges de protecció oficial era una “matèria sobre la qual la Cambra de Terrassa estava en converses amb el regidor d’Urbanisme, Carles Caballero, que no va participar en la reunió”.

Objectiu de la reunió

L’objectiu d’aquesta trobada, segons apunta la Cambra, era “establir un primer contacte entre la Cambra i Esquerra Republicana de Catalunya després de l’elecció, per part de l’assemblea local del partit republicà” en unes primàries, d’Ona Martínez Viñas com a pròxima candidata a l’alcaldia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top