Publicitat
Diners

Telstar, a la conquesta del mercat alemany

La companyia terrassenca porta diverses solucions de laboratori a la fira Analytica de Munic

BiOptima IT és la primera cabina de seguretat microbiològica protegida amb la barrera Zerocat

L’empresa terrassenca Telstar, especialitzada en el desenvolupament de solucions globals d’enginyeria, equips de procés i serveis de consultoria GMP per al mercat de les ciències de la vida, està introduint solucions tecnològiques per a laboratori en el mercat alemany. La companyia, del grup Azbil, presentarà la setmana vinent a Analytica, fira internacional de tecnologia de laboratori, anàlisis i biotecnologia que se celebra a Munic, diverses solucions entre les quals destaca BiOptima IT, la primera cabina de seguretat microbiològica protegida amb la nova barrera antimicrobiana Zerocat l barrier, un tractament fotocatalític a base de diòxid de titani que dota l’interior de la cabina d’un alt poder antimicrobià i redueix els costos de neteja i manteniment.

Aplicat en tot a l’interior de les cabines, aquest tractament genera una superfície autonetejant que amb l’activació de la llum descompon la matèria orgànica i protegeix completament la superfície de treball i que, entre altres variables, dota a l’acer inoxidable que embolica l’interior de la cambra d’un poder antimicrobià d’alt potencial.

Es tracta de la nova versió de les cabines de seguretat microbiològica de l’empresa terrassenca dirigides a farmàcies hospitalàries, especialment dissenyada per a la integració de solucions de programari per a la planificació de teràpies oncològiques, monitoratge de teràpies i preparació de citotòxics.

A Analytica, Telstar també promocionarà les cabines de bioseguretat microbiològica destinades a la manipulació de microorganismes de risc biològic 2 i 3 que han estat especialment dissenyades per assegurar el màxim nivell de protecció de l’operador en l’àmbit de la investigació microbiològica d’alt risc i aplicacions d’alta toxicitat en laboratoris i hospitals. Es tracta de la gamma Bio II Advance Plus, dissenyada d’acord amb la normativa europea EN 12469 i certificada per l’empresa d’inspecció, assaigs i certificació TÜV-Nord a Hamburg, Alemanya.

Un ultracongelador de -86 ºC

A més, l’empresa promourà Boreas, un ultracongelador de -86 °C concebut per a incrementar un 20% el rendiment tèrmic mitjà que incorpora un nou disseny mecànic que permet millorar en robustesa, eficiència i ergonomia a més d’assegurar la integritat del procés de conservació del fred.

Boreas, que ha estat desenvolupat per Telstar amb la seva pròpia tecnologia d’emmagatzematge en fred, pot oferir fins a un 30% més de capacitat d’emmagatzematge que els congeladors dissenyats amb panells fabricats amb escuma de poliuretà. Els refrigerants utilitzats són gasos naturals d’alta puresa.

Telstar també mostrarà el liofilitzador compacte de sobretaula LyoBeta Mini, dissenyat per a treballs d’experimentació, recerca i formulació a petita escala. Amb una configuració de doble cambra i un condensador extern amb capacitat de 6 kg, està pensada per adaptar-se a espais molt reduïts que requereixen aquest tipus d’equips de laboratori.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Telstar, a la conquesta del mercat alemany
To Top