Publicitat
Diners

Josep de C. Torrella, Premi Cambra al Lideratge Empresarial

El comitè executiu de l’entitat reconeix el fundador i president de Torrella Ingeniería – Arquitectura per la seva activitat empresarial directa i per la seva contribució a l’enginyeria industrial

/ Nebridi Aróztegui

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha donat a conèixer aquest dimecres l’últim dels guardons dels Premis Cambra que quedava per descobrir. El doctor enginyer industrial Josep de C. Torrella Cascante, rebrà el pròxim 14 de juliol a la seva Olesa natal el Premi Cambra al Lideratge Empresarial.

L’entitat atorga aquest guardó a Torrella, fundador i president de Torrella Ingeniería – Arquitectura, empresa familiar nascuda fa més de 60 anys i una de les companyies capdavanteres en enginyeria industrial i arquitectura de l’estat  i de les primeres empreses de consultoria professional independent del país. A més, és soci fundador i conseller d’Ingest, Ingeniería y Gestión, promoguda pel Banc Industrial de Catalunya, i membre fundador de l’Associació d’Empreses d’Enginyeria i Consultoria Independents de Catalunya (ASINCA).

Torrella va compaginar la seva activitat a la companyia amb la docència com a Catedràtic de Construcció i Arquitectura Industrial a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Va ser cap del Departament d’Enginyeria de la Construcció a la mateixa universitat i fou condecorat amb la medalla de plata de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials de Barcelona. Cal remarcar que va ser membre fundador de la Universitat Internacional de Catalunya, i que durant tota la seva trajectòria acadèmica ha dirigit diferents tesis doctorals i projectes de final de carrera.

Ha estat reconegut amb la medalla Francesc Macià per part de la Generalitat de Catalunya i com a guanyador dels Premis Bonaplata en Projectes Industrials en les edicions de 1993, 1996 i 2001. Va rebre una Menció Especial en els Premis 150 anys dels Enginyers Industrials (COEIC). Al llarg de la seva trajectòria s’ha ocupat del disseny, enginyeria i l’arquitectura de grans edificis industrials, com ara la seu de Samsung a L’Hospitalet de Llobregat, Condicionament i Docks, del Gremi de Fabricants de Sabadell, un pàrquing per a 20.000 vehicles al magatzem del Port de Barcelona, l’edifici DFactory del Consorci de la Zona Franca o l’Edifici Kinesia, del Grupo Puig a Vacarisses, entre d’altres grans projectes.

Torrella ha impulsat el creixement de Torrella Ingeniería – Arquitectura, una empresa familiar en la qual, avui dia, coincideixen tres generacions de la família treballant de forma simultània, braç a braç amb “un equip humà altament qualificat i amb una trajectòria consolidada en enginyeria i arquitectura. Així, la companyia s’adapta dia a dia a les exigències del mercat, amb una vocació de servei integral al client, i d’innovació constant. La fidelització dels clients és un fet: el 95% dels seus clients repeteixen amb nous encàrrecs”, destaquen des de la Cambra.

Així, el Comitè Executiu de l’entitat, per delegació del Plenari, ha decidit reconèixer al Dr. Josep de C. Torrella Cascante per la seva activitat empresarial directa i per la seva contribució a l’enginyeria industrial analitzada i aplicada en favor de l’eficiència de les empreses, sense, però, descartar els seus reconeguts mèrits acadèmics.

El del Lideratge Empresarial és l’únic reconeixement dels Premis Cambra que s’atorga a proposta del Comitè Executiu de la Cambra de Terrassa. Els tres guardons a concurs, el de la Interacionalització, el de la Innovació i el de la Sostenibilitat, han recaigut en European Flavours & Fragrances (EFF) Spain, Bio-Fil i Hercal Diggers, respectivament.

Els Premis Cambra 2022 denunciaran els retards a la B-40 des d’Olesa

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Josep de C. Torrella, Premi Cambra al Lideratge Empresarial
To Top