Publicitat
Diners

Leitat i la Cambra de Barcelona crearan un centre de formació digital per a empreses

El projecte es posarà en marxa el setembre en unes instal·lacions del centre tecnològic terrassenc a la plaça Catalunya de Barcelona

La Cambra de Comerç de Barcelona posarà en marxa un centre de formació digital per a empreses a la plaça Catalunya de la capital catalana. La iniciativa es posarà en marxa de la mà del centre tecnològic terrassenc Leitat, amb el que la institució empresarial té un acord de cooperació. L’objectiu de la Cambra és sumar al projecte companyies de primer nivell com Google o Telefónica perquè aportin la seva experiència al sector privat.

Segons ha avançat el diari Ara i recull l’ACN, el nou centre de formació s’instal·laria en un edifici de 1.000 metres quadrats que Leitat té al costat del Hard Rock Cafe i que fins ara ha tingut en desús. Leitat cediria les instal·lacions i faria de soci tecnològic, i la Cambra hi posaria el coneixement.

Segons han informat fonts de la institució, actualment s’estan ultimant els detalls del projecte d’aquest centre de competències tecnològiques i digitals, que es podria aprovar en el ple de la Cambra de finals de juliol.

Segons ha avançat el diari Ara, la proposta, que encara no té un nom definitiu, vol destinar part de l’edifici a fer “formacions d’última milla” de tipus digital o tecnològic per a empreses. S’oferiran formacions de diverses àrees digitals i també se’n faran a mida per a les empreses que ho demanin.

Tot i que ja s’estan treballant les bases de la proposta, l’Ara informa que aquesta no es posarà en marxa fins al mes de setembre.

L’any passat la Cambra va posar en marxa una altra iniciativa pensada per accelerar la transició tecnològica del teixit empresarial. Es tracta del denominat “HUB cambraDigital” que l’entitat té a les seves oficines de la Diagonal de Barcelona. Allà s’hi promou la implantació de les TIC entre pimes i emprenedors, així com la internalització i la innovació de les empreses.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Leitat i la Cambra de Barcelona crearan un centre de formació digital per a empreses
To Top