Publicitat
Diners

Esade Creapolis reconeix Boehringer Ingleheim pel seu compromís mediambiental

La farmacèutica rep el primer Segell Or que entrega la Network4SDGs, plataforma impulsada pel hub d’innovació d’Esade

La divisió espanyola de la multinacional farmacèutica Boehringer Ingelheim, que té la seva seu a Sant Cugat del Vallès, ha rebut el Segell Or de Network4SDG, el primer d’aquesta categoria que lliura la plataforma impulsada per Esade Creapolis i que té com a  objectiu acompanyar i formar a empreses de diferents sectors en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

El Segell Network4SDGs compta amb la col·laboració i el suport en la certificació de la International Federation of Green and Global Information Communication and Technology (*IFGICT), organització col·laboradora de l’ONU en la difusió dels ODS. “Aquest segell reconeix, davant la societat i les institucions, que l’empresa té un compromís mediambiental i que duu a terme projectes d’impacte directe i compta amb diferents graus de consecució en l’alineament de l’empresa cap als Objectius de Desenvolupament Sostenible i l’Agenda 2030″, ha afirmat Oriol Alcoba, director general d’Esade Creapolis, que ha fet lliurament del segell.

“Com a empresa familiar, pensem en les generacions actuals i futures. Per a nosaltres és una prioritat operar de manera sostenible, perquè minimitzant el nostre impacte aconseguirem que les persones i animals puguin viure en un entorn més saludable. Per això la protecció del planeta està en el centre de tot el que fem”, assegura Ana Urmeneta, coordinadora de Desenvolupament Sostenible per a les Generacions de Boehringer Ingelheim España.  “Aquesta certificació posa en valor les diferents accions i iniciatives empreses per Boehringer Ingelheim en la seva ambició per contribuir positivament al desenvolupament sostenible i ens acosta a la consecució dels objectius de l’agenda 2030”, destaca Mónica Sánchez, responsable d’Environment, Health & Safety and Sustainability de Boehringer Ingelheim España.

Reconeixen l’eficiència de la seu de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat

El segell de la Network4SDGs consta de diverses fases de maduresa, alineació i consecució de l’Agenda 2030. S’atorga el segell Bronze, Plata o Or segons el nivell d’abast dels ODS i estratègia de sostenibilitat de l’empresa, fent l’acompanyament per a aconseguir-los, i anualment valorant el manteniment o actualització de la categoria.

El segell nivell Or, la valoració més alta, i que ha estat atorgada per primera vegada , implica el compliment auditat i certificat dels ODS, el disseny de mètriques de seguiment de la implementació dels ODS, el càlcul de l’impacte ambiental de les mesures de sostenibilitat dutes a terme, treballar la innovació per a obtenir impactes socials i mediambientals, i comptar amb un sistema intel·ligent de monitoratge per al seguiment de l’Agenda 2030.

La companyia utilitza energia renovable. El 2021 va reduir un 8% els residus sòlids urbans i va reciclar i valoritzar 466 tones de residus generats, la qual cosa suposa un 98% del total. D’altra banda, la companyia suma en aquest mateix any, 10.700 m³ d’aigua recuperats. A més, ha dut a terme diverses iniciatives de transformació sostenible, com la instal·lació de plaques fotovoltaiques i de carregadors elèctrics en els aparcaments, amb els quals s’han aconseguit estalviar 19 tones de Co2. Cal destacar que en 2021 la seu corporativa de Boehringer Ingelheim España va aconseguir la certificació de neutralitat de carboni.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top