Publicitat
Diners

La indústria química de la comarca, preocupada per l’augment de costos

Denuncien l’excés de burocràcia i la manca de perfils qualificats

Les empreses del sector químic de la comarca van manifestar les seves preocupacions per l’augment dels costos

La secció del Vallès Occidental de la patronal Pimec ha constatat la preocupació de les empreses del sector químic a la comarca davant l’augment dels costos empresarials, especialment aquests darrers mesos. Les despeses s’han disparat per l’encariment de l’energia i la pujada del preu de les matèries primeres després de l’impacte de la pandèmia i la guerra a Ucraïna.

En una trobada amb l’Associació d’Indústries Químiques de Catalunya (AIQC), una vintena d’empresaris del sector van traslladar de primera mà la situació crítica que afronten. El col·lectiu denuncia l’excés de burocràcia administrativa i la manca de perfils qualificats al sector per donar cobertura a determinades exigències professionals.

A la trobada hi van assistir el president de la patronal al Vallès Occidental, Xavier Pujol, i el president de l’AIQC, David Pagán. Pujol va encoratjar al teixit productiu a ser positius i aprofitar les oportunitats que sorgeixen dels canvis del model productiu.

En aquest sentit, va elogiar la indústria química del Vallès Occidental, considerada “un dels motors de l’economia catalana”. Per la seva part, Pagán va refermar la voluntat de consolidar un lobby de pimes que pugui representar al sector de les empreses químiques, “articulant la informació i els serveis a les empreses perquè siguin més innovadores”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top