Publicitat
poligon industrial Terrassa
Diners

Crida a empreses industrials que vulguin contractar joves

El Consell Comarcal del Vallès Occidental busca companyies que contractin participants del programa Singulars a canvi d’una bonificació de fins a 6.000 euros

El Consell Comarcal del Vallès Occidental fa una crida a empreses que vulguin contractar joves en diversos sectors de la indústria rebent una bonificació per incentivar la contractació. L’acció s’emmarca en el programa Singulars “Come2Industry Vallès Occidental” adreçat a joves de la comarca que ha compaginat durant aquest any l’acompanyament en la recerca de feina amb la formació en diversos sectors de la indústria.

Ara les empreses poden accedir a una contractació subvencionada d’un import de 6.000 euros per una contracte mínim de sis mesos. El termini per a les contractacions i per poder sol.licitar la subvenció és fins al 31 d’octubre de 2022.

En el marc del projecte s’han format 75 joves de 16 a 29 anys en diferents sectors de la industria i les noves tecnologies: robòtica i economia circular i transformació industrial, màrqueting digital i pàgines web.

El programa Singulars és un projecte d’ocupació subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu (iniciativa d’Ocupació Juvenil) dirigit a joves d’entre 16 i 29 anys de tots els nivells formatius, no ocupats i no integrats en els sistemes d’educació o formació. Té com a objectiu fomentar les vocacions industrials entre la població jove del territori, contemplant diferents nivells d’especialització i formació.

Els i les participants han rebut 220 hores teòriques de formació i 80 hores pràctiques en les diferents especialitats abans citades. Es reforça també l’ocupabilitat del jovent amb diverses accions d’orientació i inserció laboral i un acompanyament i tutorització individuals al llarg de tot el programa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Crida a empreses industrials que vulguin contractar joves
To Top