Publicitat
Diners

Telstar incorpora serveis d’esterilització freda per a la indústria farmacèutica

L’empresa terrassenca consolida la nova línia després d’un període d’implementació iniciat el 2020

L’empresa terrassenca Telstar, especialitzada en el desenvolupament de solucions globals d’enginyeria, equips de procés i serveis de consultoria per al mercat de les ciències de la vida, amplia el servei de laboratori de processos de liofilització i esterilització incorporant mètodes d’esterilització freda per a productes mèdics i farmacèutics no compatibles amb l’esterilització convencional a alta temperatura.

Telstar, que forma part del grup Azbil, ha introduït en el seu servei de laboratori de processos per a les indústries de les ciències de la vida i la salut, estudis d’esterilització freda amb peròxid d’hidrogen (utilitzant la tecnologia Telstar ionHP+) i òxid d’etilè, un procés i tecnologia en auge per a productes mèdics i farmacèutics que no són compatibles amb l’esterilització per calor.

Després d’un període d’implementació iniciat el 2020, l’empresa consolida la nova línia de suport en l’àmbit de l’esterilització freda en els processos de desenvolupament d’un cicle de biodescontaminació amb el sistema de ionHp+ de Telstar amb la càrrega específica proporcionada pel client; cicles de ionHP+ individuals per a l’estudi de penetrabilitat i compatibilitat de materials del client; anàlisi química, morfològic i estructural dels materials tractats mitjançant processos de biodescontaminació freda, com són el peròxid d’hidrogen o l’òxid d’etilè; i consultoria i entrenaments del procés i tecnologia de ionHP+ i òxid d’etilè.

El laboratori de processos de Telstar, que té més de 18 d’anys d’experiència i més de 250 clients, ofereix a les empreses un suport extra en el desenvolupament de receptes i estudi del producte, tant en els processos de liofilització com d’esterilització. Per a processos de liofilització, l’empresa ofereix serveis en l’àmbit de l’estudi tèrmic del producte del client; de desenvolupament i/o optimització d’una recepta de liofilització, incloent-hi estudi d’humitat residual, temps de reconstitució, cosmètica i durada de cicle; i de consultoria i formació sobre el procés de liofilització.

En l’àmbit de l’esterilització, el laboratori de processos disposa d’una autoclau que permet realitzar esterilitzacions per vapor sec, mescla de vapor-aïri i aigua sobreescalfada, permetent així desenvolupar diferents receptes que permetin assegurar la integritat del contenidor i trobar les condicions òptimes d’esterilització per al producte evitant la seva possible degradació, completat amb serveis de consultoria i formació.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Telstar incorpora serveis d’esterilització freda per a la indústria farmacèutica
To Top