Publicitat
Diners

El programa HelpEmpresa de la Cecot suma col·laboradors i experts

La directora de HelpEmpresa, Laura Sallent; Joan Carles Calbet, president de RetailCat, i Oriol Alba, secretari general de la Cecot

El servei HelpEmpresa, posat en marxa per la Cecot a finals de 2021 per ajudar les empreses que es troben en situacions econòmiques complicades, segueix creixent. La iniciativa de la patronal amb seu a Terrassa acaba d’incorporar a la seva xarxa de col·laboradors a ReitalCat, la unió d’entitats de retail de Catalunya, amb l’objectiu d’acostar a les seves empreses, del sector del comerç, els serveis que ofereix aquest programa.

La iniciativa, que compta amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i està cofinançada públicament, ha ampliat també el seu equip d’experts. Les noves incorporacions són Laia Morales, experta en l’àmbit comercial i el màrqueting , Xavier López, assessor financer, Jesús Arasanz, assessor en consum energètic, i María José Martínez, experta en dret laboral.

El servei es dirigeix a empresaris de micro, petites i mitjanes empreses catalanes de fins a un màxim de 250 treballadors, a qui se’ls ofereix acompanyament, assessorament i suport especialitzat de forma gratuïta.

Per poder-hi accedir, cal donar-se d’alta a través de la pàgina web helpempresa.com. Aleshores, una persona de l’equip es posa en contacte amb el responsable del negoci per conèixer una mica millor els problemes, es fa una derivació a l’equip d’experts i assessors i s’elaborarà un pla de treball amb recomanacions per millorar la situació de l’empresa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top