Publicitat
Diners

Francesc Rubiralta, de Celsa, nou president de la patronal siderúrgica europea

N’era vicepresident d’Eurofer des de l’any 2020

El consell de l’associació que representa a les empreses siderúrgiques europees (Eurofer) ha elegit per unanimitat al president i conseller delegat del grup vallesà Celsa, Francesc Rubiralta, com el seu nou president, en substitució de Geert Van Poelvoorde, qui exercia el càrrec des de 2015.

Francesc Rubiralta presideix la siderúrgica Celsa Group, amb seu a Castellbisbal des de l’any 2010 i era vicepresident d’Eurofer des de l’any 2020. A més, des de 2019 és vicepresident de la patronal espanyola del sector (Unesid) i membre del seu comitè executiu.

“Com a vicepresident d’Eurofer he après que la força de la indústria siderúrgica europea resideix en la seva diversitat i en la seva capacitat per a parlar amb una sola veu. Això també guiarà el meu treball a partir d’ara com a president”, ha assegurat Rubiralta, per a qui la crisi energètica, la finalització de la transició a l’acer verd i l’important augment de les importacions d’acer “són assumptes que s’han d’abordar”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top