Publicitat
Diners

Keya instal·la 142 plaques solars a la seva fàbrica de Rubí

L’empresa espera produir 91.183 kWh d’electricitat l’any i que el 60% del seu consum correspongui a energia solar

La instal·lació fotovoltaica ocupa 310 metres quadrats

L’empresa rubinenca Keya, fabricants de sistemes de tancament, ha instal·lat 142 panells solars a la teulada de la seva nau que li permetran produir 91.183 kWh d’electricitat l’any i reduir les seves emissions anuals de CO2 en 25,6 tones.

La companyia explica que amb aquesta instal·lació fotovoltaica, el 60% de l’energia que consumeix passarà a ser d’origen solar.

L’empresa ha implementat aquesta mesura com a part de la seva estratègia cap a la sostenibilitat, després d’uns anys en què va decidir començar un estudi per veure la viabilitat i quin tipus de plaques es podien utilitzar per treure’n el màxim benefici.

A més, ha reduït l’ús de plàstics en els embalatges passant a fer servir bosses 100% reciclades i reciclables per enviar els productes, precintes de paper i gruixos també de paper en comptes de bombolles de plàstic.

Entre altres accions, també ha introduït el paper reciclat en sobres, factures, catàlegs i caixes, així com targetes de visita amb llavors 100% compostables.

També ha creat un nou sistema de vibrat per estalviar més de 50.000 litres d’aigua a l’any i més de 100 kg de productes químics.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Keya instal·la 142 plaques solars a la seva fàbrica de Rubí
To Top