Publicitat
Diners

Labiana llança un nou medicament per a les infeccions d’animals

L’empresa terrassenca treu al mercat el el primer genèric injectable d’oxitetraciclina 300 mg/ml, el seu primer llançament després de debutar al BME Growth

L’empresa terrassenca Labiana Life Science, especialitzada en el desenvolupament i comercialització de productes per a la salut animal, amplia la seva cartera de productes amb el llançament del primer medicament veterinari genèric injectable d’oxitetraciclina 300 mg/ml, un antibiòtic de llarga duració anomenat Labimycin que ha estat autoritat per al tractament d’infeccions ovines i bovines.

Es tracta del segon llançament al mercat que la firma fa aquest any, després que el maig tragués un medicament veterinari genèric per a tractar malalties respiratòries en porcí, boví, pollastres i galls dindis. A més, és el primer llançament des que Labiana va començar a cotitzar al BME Growth el passat mes de juny.

Labiana destaca que Labimycin “és un medicament veterinari actiu que permet fer front a un gran nombre de bacteris patògens”. Explica que es pot usar per al control i tractament d’una àmplia gamma d’infeccions comunes sistèmiques, respiratòries, urinàries i locals. Està ja registrat a Espanya, Hongria, Portugal, Romania i Grècia i la firma gestiona ja els registres per a sis països més.

Labiana preveu tancar l’any amb un creixement del 5,3%

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Labiana llança un nou medicament per a les infeccions d’animals
To Top