Publicitat
Diners

Ramon Talamàs: “Em presentaré a la reelecció si no hi ha un relleu continuista”

L’actual president de la Cambra de Comerç de Terrassa assegura que no vol perpetuar-se en el càrrec i que encara no ha decidit si optarà a la reelecció

L'empresari Ramon Talamàs / Arxiu

Ramon Talamàs, actual president de la Cambra de Comerç de Terrassa, es presentarà a les eleccions del 2023si no hi ha una altra candidatura continuista vàlida” que vulgui seguir amb l’estratègia iniciada pel seu equip l’any 2019, quan va accedir a la presidència de l’entitat. “Si no hi ha un relleu vàlid, em presentaré”, ha manifestat aquest dimarts l’empresari.

Talamàs ha explicat que l’entitat es troba en mig d’un procés molt ambiciós que contempla un nou enfocament a nivell de serveis i instal·lacions i que resta pendent de reformes en el Consell General de Cambres i d’una nova Llei de Cambres, una qüestió en què la Cambra de Terrassa ha estat força reivindicativa. “Tot l’entramat cameral s’ha de ressituar i nosaltres, a Terrassa, ja hem fet molt camí però el procés no està acabat”, ha comentat, tot assegurant que ell no deixarà aquest projecte “tirat”. “Davant de les eleccions que es convocaran l’any que ve, seré responsable. No vull perpetuar-me en el càrrec, però si no hi ha cap candidatura que tingui la capacitat de tirar endavant el projecte i haig de presentar la meva candidatura, la presentaré”, ha assenyalat.

L’actual president de l’entitat explica que la decisió d’optar a la reelecció dependrà de les converses que tingui les properes setmanes i mesos amb el seu equip i també amb la patronal Cecot, que va avalar la seva candidatura el 2019. “És quelcom que hem de decidir entre tots”, diu.

La Cambra de Comerç de Terrassa ha celebrat aquest dimarts un plenari que, de manera excepcional, ha tingut lloc al saló de sessions de l’Ajuntament de Terrassa. En aquesta sessió, s’ha aprovat, amb els vots favorables de 18 vocals i l’abstenció dels altres 9, el pressupost de la Cambra per a l’any 2023, que en ingressos és de quasi 3 milions d’euros.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top