Publicitat
Diners

Nomade Vans tanca una ronda de finançament de 700.000 euros

La firma de càmpers destinarà aquesta injecció de capital a consolidar el seu posicionament per tot el territori nacional

La firma de Terrassa Nomade Vans, que es dedica a la camperització de furgonetes amb dissenys personalitzables, ha anunciat el tancament de la seva tercera ronda de finançament des que el gener es constituïssin com a empresa. La companyia ha captat un total de 700.000 euros, una injecció de captital que destinaran a consolidar el posicionament de la firma per tot el territori nacional.

En la ronda hi han participat diversos inversors privats, entre ells, Xavier Soucheiron, exdirector general de DHL; Jordi Pié, director general de CMQ, o Andrés Echecopar, fundador d’AEA Capital Advisors i Castiventures.

L’empresa, fundada pel terrassenc Ignasi Ribó i el sabadellenc Antonio Luque, espera liderar el mercat nacional d’aquí poc, i, posteriorment, fer el salt internacional.

“El mercat ens permetrà un creixement anual del 20% anual. Tenim un model operatiu escalable i en l’actualitat no hi ha cap altre jugador fort de referència”, detallen des de Nomade Vans, que fins a l’octubre havia facturat ja 1,5 milions d’euros. “Pensem que mai ha existit una marca, fins al moment, que faci encaixar la seva fabricació i disseny en la naturalesa com deuria”, assenyala Ignasi Ribó, conseller delegat de la companyia, que treballa amb materials biodegradables i fusta que prové de boscos amb certificació.

Des de la seva web ofereixen diversos models de furgonetes i diversos models de mobiliari que el client pot configurar al seu gust a través de la mateixa plataforma digital, acabant d’escollir els acabats, qüestions com la disposició de les finestres “o algun extra més”. Tot plegat, amb preus base que van dels 47.360 als 63.369 euros.

“Aquesta ampliació de capital ens permet continuar creixent, millorar el producte tant físic com digital i expandir-nos per tot Espanya ”, assegura Antonio Luque, director d’operacions de la empresa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Nomade Vans tanca una ronda de finançament de 700.000 euros
To Top