Publicitat
Diners

Vaga parcial a Parker Hannifin per demanar millores salarials

La plantilla demana que l’increment salarial acordat en el conveni sectorial s’apliqui a tots els conceptes salarials de la nòmina

La plantilla de Parker Hannifin a Terrassa, dubministrador industrial de material hidràulic, pneumàtic, filtració i connexió, farà dues hores de vaga per torn de treball els propers dies 20, 21, 22 i 23 de gener per exigir a la direcció de l’empresa millores salarials per al conjunt de treballadors i treballadores. Reclamen que l’increment salarial acordat en el conveni sectorial s’apliqui a tots els conceptes salarials de la nòmina.

Les aturades es faran de les 3 a les 5 hores en el torn de nit, de les 10 a les 12 hores en el torn de matí i de 17 a 19 hores en el torn de tarda, amb concentracions a les portes de l’empresa.

CCOO d’Indústria dona suport a la convocatòria de vaga i reclama a la direcció que atengui la reivindicació de la plantilla. Aquest dimecres, ja es va fer una primera jornada d’aturades a l’empresa en els diferents torns de treball.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top