Publicitat
Diners

Més de 40 empreses del Vallès Occidental es formen en fabricació additiva

El Consell Comarcal ha impulsat durant l’any 2022 un projecte experimental per apropar la impressió 3D a les pimes

Una de les sessions del programa / ccvoc

Més de 40 empreses han participat en el projecte experimental per apropar la tecnologia de fabricació additiva o impressió 3D a les pimes del Vallès Occidental que ha impulsat el Consell Comarcal amb la col·laboració del CIM UPC i l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (Eseiaat). Un total de 44 pimes de diversos sectors han explorat noves solucions a diferents reptes productius.

En l’àmbit de la divulgació, s’han desenvolupat entrevistes “in company” i s’han realitzat visites a espais de referència com les empreses HP i Renishaw.

A més, s’ha dut a terme un assessorament expert en què han participat deu pimes i 13 estudiants del grau d’Enginyeria de Disseny Industrial i Desenvolupament del Producte de l’Eseiaat per al desenvolupament de productes a través de la impressió 3D. L’acompanyament, de 20 hores de durada, ha inclòs la realització de sessions de treball conjunt per a la conceptualització del repte, la ideació, el disseny i les iteracions per a la validació funcional dels prototips desenvolupats.

També s’ha dut a terme una formació especialitzada en formació additiva metàl·lica de 12 hores a l’espai UAB Open Labs, amb 13 participants.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Més de 40 empreses del Vallès Occidental es formen en fabricació additiva
To Top