Publicitat
Gent de Terrassa

“Recordo la foto que es va publicar quan em vaig casar ”

SANTIAGO VENTALLÓ, EL SUBSCRIPTOR MÉS ANTIC

El 1966, en Santiago Ventalló, un nom propi en la història del hockey herba, es va subscriure al diari de la ciutat. Va ser també l’any en què es va casar i la publicació se’n va fer ressò en una foto plena d’sticks.

Fill i net d’advocat, en Santiago Ventalló és un referent històric del hockey herba, amb tota una vida vinculada al CD Terrassa. Esportista olímpic als Jocs de Tòquio del 1964, Ventalló també va ser secretari general de la Cambra de Comerç i Indústria de la ciutat entre el 1969 i el 1975. Aquest veterà egarenc es mostra, però, entre sorprès i enorgullit en conèixer una “distinció” que no s’esperava: ell és el subscriptor més antic de Diari de Terrassa.

“Jo diria que me’n vaig fer, de subscriptor, l’any 1966, quan em vaig casar i el diari de la ciutat es deia Terrassa Información”, indica. Precisament, la portada del rotatiu va informar d’aquella celebració, la de l’enllaç d’una personalitat rellevant de Terrassa.

“Recordo la foto que va publicar-se amb motiu del meu casament”, comenta. “En la imatge es veia com els meus companys de l’equip de hockey em feien un passadís alçant els sticks just quan sortíem de la capella”, diu. Ventalló relata que cada matí li deixen el Diari a la bústia de casa i que, a banda de les notícies en si, llegeix fil per randa les columnes d’opinió… Ara, el que troba a faltar, però, és l’acudit de l’enyorat Don Edi…
A més, el subscriptor més antic guarda tots els retalls del Diari en què apareixen el seu net i la seva neta, que també juguen a hockey.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top