Publicitat
Gent de Terrassa

Capgrossos en el record de Jordi Grau

L’escultor de figura festiva fa memòria d’alguns dels seus Capgrossos de l’Any.

LOURDES SERRA
Capgròs de l’Any 1983
Fa quatre dècades que l’artista Jordi Grau dona forma a un Capgròs de l’Any per Festa Major. El primer va ser el del regidor Jordi Labòria, l’any 1982. El segon, el de la Lourdes Serra, a qui Grau recorda amb especial estima com a responsable del bar dels Amics de les Arts.

ROSA MORA
Capgròs de l’Any 1991
L’escultor de figura festiva comenta que aquest va ser un Capgròs de l’Any molt emotiu, perquè el va crear a títol pòstum. Estava dedicat a Rosa Mora, com a representant i promotora de la cultura popular de la ciutat.

RANJIT SINGH
Capgròs de l’Any 2003
El popular jugador i entrenador indi del CD Terrassa, figura emblemàtica d’aquest esport a la ciutat, va protagonitzar la Festa Major del 2003. Grau hi pensa perquè estèticament era un Capgròs diferent.

NARCÍS SERRAT
Capgròs de l’Any 2008
El Casinet de l’Espardenya el va proposar com “Capdidats” i finalment Narcís Serrat, alpinista, llibreter i artista, va ser Capgròs de L’Any. Grau explica que Serrat se segueix posant la seva figura cada Festa Major.

JOSEFINA ALONSO
Capgròs de l’Any 2010
Amb quina il·lusió la popular castanyera de la Rambla d’Ègara va rebre la notícia que era Capgròs de la Festa Major del 2010! L’escultor no ho pot oblidar. L’estimada Josefina Alonso va morir l’any 2016, als 84 anys.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top