Publicitat
Gent de Terrassa

“Recordo amb especial il·lusió l’article dedicat al 3 de 9”

ROSA BUSQUÉ, MEMBRE HISTÒRIC DE CASTELLERS DE TERRASSA

Mestra d’educació infantil ja jubilada, la Rosa Busqué, que ara té 61 anys, va ser la primera secretària de Castellers de Terrassa, entitat de gran rellevància a la ciutat que es va fundar ara fa 41 anys. És, doncs, un dels membres amb més trajectòria dins la colla blau turquesa. Tota la seva vida ha estat mot lligada al món de la cultura popular. I és que també va formar part de Geganters de Terrassa i encara està vinculada al grup del Drac de Terrassa, del qual el seu marit, Paco Salazar, va ser un dels fundadors.

En aquest sentit, explica que ha aparegut diverses vegades al Diari de Terrassa, l’última d’elles, però, no va ser en relació amb cap d’aquestes colles, sinó en una imatge que il·lustrava un article sobre l’inici del curs escolar. Era de l’Escola Roc Blanc de Viladecavalls, on treballava.

No obstant això, recorda amb especial il·lusió les pàgines que va dedicar el diari al 3 de 9 amb folre que van carregar els Castellers de Terrassa el 1995 i les del pilar de sis del 4 de novembre de 2012, on va pujar el seu fill Xavi.
Pel rellançament del Diari de Terrassa, comenta que li agradaria que la cultura hi tingués més presència, amb especial èmfasi en la cultura popular. “Més enllà d’això, seria genial llegir que ja podem recuperar el carrer i gaudir tots plegats de les nostres tradicions”, afegeix.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
“Recordo amb especial il·lusió l’article dedicat al 3 de 9”
To Top