Publicitat
Gent de Terrassa

“La ràdio és més dinàmica i més instantània que la televisió”

Francesc Novell, locutor de ràdio i presentador de televisió

Es va iniciar al món de les ones fa 42 anys, a la desapareguda Ràdio Terrassa, “quan encara estava al carrer de Sant Pere”. Era l’any 1979 i tenia 17 anyets. “Quan tenia 10 anys la meva mare em donava cinc pessetes i jo em comprava el diari. Tenia molt clar que volia ser periodista”. De la mà de Josep Maria Francino, va poder “complir el meu somni de sempre, ser locutor”.

També fa televisió i alguna incursió a la premsa escrita, però és la ràdio el seu mitjà per excel·lència. “És la meva vida i he gaudit i estic gaudint amb la ràdio”, diu. Juntament amb l’Oriol Carreras, condueix el “Primera Hora”, a la Ràdio Municipal de Terrassa, un matinal d’una hora. “Hi ha molta mobilitat i intentem ser molt dinàmics, amb informació molt concreta, puntual i concisa. La idea és que la gent que ens pot escoltar no01més deu minuts, sàpiguen el que està passant o pot passar”. Admet que ha fet tota mena de programes i, per tant, no s’ha quedat amb les ganes de fer-ne algun en concret.

Va treballar quatre anys com a cap de premsa de l’Ajuntament. “He tocat totes les tecles pel que fa als mitjans de comunicació”. La ràdio, per a ell, té un avantatge respecte a la televisió, i és que “és més dinàmica i tot és més instantani”. Si no hagués estat periodista, li hauria agradat fer “enginyeria de telecomunicacions”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top