Publicitat
Gent de Terrassa

“Es poden fer fotos molt bones amb dispositius més econòmics”

Clàudia Mesa, fotògrafa i geòloga

Va estudiar per ser geòloga i enginyera de mines, i de fet treballa d’això, però fa uns deu anys es va formar en una de les disciplines que de sempre li havia fascinat, la fotografia. “Vaig fer un curs de tres anys, a les tardes, i vaig conèixer a la Noe Duran”, amb la que ha creat Sinergia Fotografia, un estudi que “fa tota mena de treballs”, sempre buscant fotografies amb tocs artístics, no comercials.

Li van regalar una càmera bona, digital, i va ser com “reprendre una afició que m’agradava”. Una afició que suposa “la meitat de la meva vida”. Treballa també com a geòloga i, sobre aquesta ciència diu que “tot el nostre entorn és molt desconegut i el passem per alt i la nostra vida la basem en els recursos geològics”.

Està integrada al projecte Xafa’T, on hi ha “un grup de gent molt interessant i treballadora, i amb molta qualitat”. Volen que la ciutat “sigui forta” en el sector de la fotografia.

El pas de la fotografia analògica a la digital ha suposat, diu, “ajuda que sigui més fàcil entrar en el món de la fotografia i així és més accessible per a tothom”. Les fotos que més li agraden, són les que tenen “un caire artístic”.

Dins de les tècniques antigues, li agrada emulsió fotogràfica. Considera que “el tipus d’eina que utilitzis per fer fotografies potser no és el més important, i es poden fer fotos molt interessants amb dispositius econòmics o no tan bons”. No li agraden les selfies perquè sembla que “es busca més agradar els altres que no buscar el que t’agrada”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top