Publicitat
Gent de Terrassa

“Pujar a Segona va suposar una alegria i una prima molt bona”

Xavi Borja, comerciant jubilat i exfutbolista

Jugava al Tortosa i el Terrassa FC va pagar “250.000 pessetes d’aquella època”, diu, per fitxar-lo. Nascut a Borriana, va formar part de l’equip que va pujar a Segona Divisió, amb Josep Masdefiol com a president. “Va ser una alegria molt gran i també ens va suposar una prima molt bona en aquells temps”, recorda.

Però, com passa al món del futbol, van deixar de comptar amb ell i va haver de jugar a altres contrades, a equips com l’Atlètic Balears o el Melilla, i després va tornar a Terrassa, a on es va casar amb la Rosa Maria. Després de deixar el futbol, els dos van seguir en el sector dels joguets, que ja tocava el negoci familiar d’ella, la mítica Ferreteria Puigmartí. “Vam estar a punt d’anar a Vinaròs, però ens vam quedar aquí”.

Una lesió important al genoll el va apartar dels camps de futbol, amb 32 anys. Ara ja està jubilat i la botiga que ha regentat amb la seva esposa, Joguets Mió, amb seu a la Plaça Vella, està a punt de tancar perquè ara li toca a ella posar fi a la seva etapa laboral.

Va ser seleccionador de les categories inferiors de la Federació Catalana. Li agrada molt caminar i és “molt cinèfil”. “Ha de ser molt dolenta una pel·lícula per marxar del cinema. Només una vegada ho vaig fer, aquí a Terrassa”. El film era “Las minas del Rey Salomón”, de 1985, amb l’actor Richard Chamberlain.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top