Publicitat
Gent de Terrassa

“Els pastissers, en part, som com els artistes, sempre estem creant”

Joan Sáez,  pastisser i propietari de la pastisseria Yummy

Quan tenia catorze anys, i de casualitat, va iniciar-se en el món de la pastisseria quan, els de la del costat de casa seva li van dir a la seva mare si volia que el seu fill hi treballés els caps de setmana. “L’any següent, vaig deixar els estudis i ja hi treballava cada dia”, explica. Va començar a aprendre la professió. “La meva formació va ser anar treballant, a la feina”, assegura.

Treballar amb xocolata és el que li agrada més tot i que als inicis li agradava “tot”. Té clar que “els pastissers, en part, som com els artistes, sempre estem creant”.

Amb quaranta anys d’experiència al sector, la major part de la seva carrera ha treballat per a altres i, l’any 2013, es va posar pel seu compte. “Era en plena crisi i molta gent no apostava que tirés endavant”. Li va demanar a la seva neboda que busqués un nom per a la pastisseria i li va proposar Yummy, que significa “deliciós” en anglès. I, com que li va agradar, va optar per aquest nom, per a la seva pastisseria.

La seva especialitat és la xocolata. “La gent ve quan vol alguna cosa especial per un aniversari o una celebració”, comenta. Elogia la ciutat i assenyala que “a Terrassa agrada molt la pastisseria i la gent en sap. Hi ha molta tradició”. Afegeix que “a vegades costa convèncer que menjar un tros de pastís és dolent. El que cal és no abusar” dels dolços.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
“Els pastissers, en part, som com els artistes, sempre estem creant”
To Top