Publicitat
Gent de Terrassa

“Soc un enamorat de la ràdio i és un mitjà que em té atrapat”

/ LLUÍS CLOTET
Publicitat

pep tormos, periodista a rac 1 i trompetista del grup sense sal

“Vinc de família vinculada a la música i tots els germans vam estudiar al conservatori”, comenta. El seu pare tocava el trombó i, potser per això, perquè són instruments de la mateixa família, va triar la trompeta. No recordo ben bé perquè la vaig triar i suposo que em va cridar l’atenció”. Recorda que no era un bon estudiant i explica que “la meva mare, mig de broma, diu que sempre havia vist la trompeta com una sortida professional, si les coses no anaven bé”.

Quan es crea Sense Sal, buscaven un trompetista i a través d’una amiga va contactar amb el grup i “va començar l’aventura i ja fa més de deu anys que dura”, diu. El grup “ens omple molt i hem creat una gran família. És el gran projecte de la meva vida, més enllà de la feina i la família”.

“A casa no eren molt d’escoltar la ràdio”, però ell sí que ho era, i recorda quedar-se adormit amb la ràdio posada moltes nits. “De sempre, ha estat “un enamorat de la ràdio i és un mitjà que em té atrapat”. Ha treballat a mitjans locals, com Canal Terrassa o la Ràdio Municipal. “Va ser molt enriquidor”, assegura.

Professionalment, treballa a RAC 1 i ara ho fa al programa “No ho sé”, amb la periodista Agnès Marqués. “S’adequa al tipus de periodisme que m’agrada perquè soc més aviat seriós i el format d’entreteniment em costa més”.

“M’agrada molt anar a córrer i sempre que puc, m’escapo a Vacarisses, que és el meu poble”, explica. Ara viu a Terrassa. Últimament, diu, també agafa la bicicleta de muntanya

Publicitat
To Top