Publicitat
Gent de Terrassa

“En el meu món, si no et formes, et quedes una mica enrere”

Ester Xapellí, quiromassatgista

La seva vida estava encaminada al sector de la banca, on va treballar uns vint anys. Va fer empresarials i després administració i finances, però va demanar una excedència perquè “estava molt saturada” i va anar a treballar com a administrativa a una escola de Primària.

De sempre li havia agradat “ajudar als altres i donar benestar” i va conèixer a la fisioterapeuta Montse Cos, el que va fer que s’encaminés cap a aquesta disciplina i va estudiar per a quiromassatgista. Va formar-se en diferents centres i va aprendre de Toni Bové, fisioterapeuta esportiu i vinculat al Barça. “Ell em va dir que tenia les mans i que em dediqués a això”. Va combinar durant un temps la seva feina a l’escola amb exercir de quiromassatgista i, l’abril de 2020, va fer el gran canvi i va muntar el seu propi centre.”No soc fisioterapeuta, sé molt bé el que soc”, assegura.

Comenta que continua formant-se “tot el que puc i més” i afegeix que “és un món en què cada dia apareixen tècniques noves i, si no et formes, et quedes enrere”. No es penedeix d’haver triat aquest sector abans i assegura que “tot per on he passat m’ha servit per on he arribat ara, tot és un aprenentatge.

Explica que, en aquest gran gir que ha donat a la seva vida, el suport del seu entorn, familiars i amistats, ha estat molt important.

En el seu temps lliure li agrada llegir, escoltar música, anar a la muntanya o fer esport. Però també, una de les coses que la satisfà molt és arribar a casa i “encendre la llar de foc”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top