Publicitat
Gent de Terrassa

“El dron és el futur i tindrem autopistes en el cel”

Albert Iniesta
/ Nebridi Aróztegui

Albert Iniesta, fotògraf i pilot de drons

“Des de molt petit em va agradar el tema de la fotografia” i, quan va arribar el sistema digital, “va ser la meva passió”. Quan corria en moto, les seves fotos agradaven i la gent li demanava i quan va veure que “aprofitaven”, va decidir dedicar-s’hi “una mica”. “Volia donar un valor al que feia perquè si és de franc, no hi ha valor”, comenta.

Treballa a l’administració i s’ha format en fotografia pel seu compte, fent cursos. A partir d’aquí, “les coses comencen a funcionar millor perquè la gent valora la teva feina des de quan fas la fotografia fins que entregues el productes final”, afirma.

D’altra banda, des de petit també li agradava el modelisme i muntar maquetes, sobretot de motos, i també el radio control. “Quan va sortir el tema dels drons, a mi j’a m’agradava” i l’any 2017 es va treure la titulació per portar drons i va crear la seva operadora, un requisit per poder treballar de manera professional.

“El dron et permet tenir un reflex de la visió que no es natural per a una persona des de terra”, explica. “És el futur i tindrem autopistes en el cel i igual que tenim carreteres abaix, les tindrem a dalt”, opina.

És un apassionat de les motos i competia com a aficionat, però, ho va deixar al tenir el segon fill. “Una cosa que no podem comprar és el temps i no tenia temps”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top