Publicitat
Gent de Terrassa

“La meva passió és compartir els restaurants a on vaig i halar bé”

/ Nebridi Aróztegui

Marc Carbonell, gastrònom

Arran d’un concurs de tapes a Vilanova, ell i la seva dona, Maria Casanovas, van obrir un compte d’Instagram. Els dos regentem la mítica botiga “La casa de les boines” i, si bé primer penjaven fotos relacionades amb aquest comerç, amb el pas del temps van començar a penjar fotos de plats que menjaven a restaurants.

Després d’un concurs de vins, que va guanyar, es va anar animant i “cada vegada s’anava fent una pilota i t’anava seguint gent” i van començar a rebre invitacions per esdeveniments gastronòmics. Entre els dos, han superat els 100.000 seguidors, si bé la Maria, ja no és tan activa com abans.

“Em considero més un gastrònom que un foodie”, assegura. Explica que “la meva passió és compartir els restaurants a on vaig i halar bé” i que “és primordial anar a un restaurant que ens agradi”. Comparteix fotos i ressenyes “curtes, perquè la gent no llegeix” de llocs “on es pot menjar bé”. Els hi agrada menjar “de tot”.

Fan rutes gastronòmiques i els seus viatges els planifiquen en base d’això. “Hem fet rutes per Galicia, la Rioja, la Ribera del Duero, Mallorca i València”, entre altres. Han anat a uns trenta restaurant d’estrella, però diu que “a vegades gaudeixo més amb uns ous ferrats amb patates que no amb menús de degustació d’aquests tan llargs”.

Abans feia esport, i corria Ironmans i triatlons, però ja fa uns anys que ho va deixar. Quan té temps també és un gran aficionat al món de bricolatge i li agradaria tenir més temps per per dedicar-s’hi.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top