Publicitat
Gent de Terrassa

“Soc el pitjor crític de mi mateix i conec molt bé les meves limitacions”

Pol Mallafré, humorista audiovisual a les xarxes
/ Nebridi Aróztegui

Pol Mallafré, humorista audiovisual a les xarxes

Va estudiar i es va llicenciar en Filosofia convençut. “Era l’única carrera que em motivava i m’agradava molt”, explica. Mai ha exercit i diu que “soc un bon exemple de persona que pot estudiar i oblidar-ho tot”. Però també tenia previst estudiar alguna cosa relacionada amb el món audiovisual.

Va treballar de cambrer alguns anys fins que va poder estudiar muntatge audiovisual. Va entrar a treballar a “PlayGround”, una revista digital, on va exercir de cap de continguts audiovisuals. Quan va deixar aquesta feina van aparèixer els Mockudrames, que penja a YouTube. “Tenia la intenció de fer vídeos de sempre, però tenia por de posar-me davant de la càmera”, afirma. “Soc el pitjor crític de mi mateix i conec molt bé les meves limitacions, però sé que faig una cosa simpàtica que pot agradar a la gent”.

Li fa vergonya considerar-se com a còmic, però, assenyala, “m’hi vull considerar i és el meu objectiu, ser humorista”. Afegeix que “faig comèdia i visc d’ella”. És uns dels protagonistes de la campanya publicitària de “La Grossa”.

Reclama que plataformes com Twitter o Instagram “haurien de pagar a la gent que crea continguts”. Fa de docent a l’Eina Universitària, on ensenya muntatge audiovisual i li encanta. “M’agradaria que fos el meu ofici durant el dia i fer monòlegs de nit”, diu.

“Soc sossíssim i no tinc aficions”, assegura. “La meva afició és fer comèdia i el meu objectiu era pujar a un escenari a fer un monòleg i ho he aconseguit”. Esports no en fa cap, tot i que diu que li agradaria.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top