Publicitat
Gent de Terrassa

“No hi ha un nano que no quedi atrapat per una bona història”

Alba Puig, directora editorial a Editorial Mediterrània
/ Nebridi Aróztegui

Alba Puig, directora editorial a Editorial Mediterrània

“La comunicació m’agradava i, mentre estudiava, vaig començar a treballar al Cap Ple de Lletres”, explica. Va fer Publicitat i Relacions Públiques i, a quart de carrera, va veure clar que podria fer feina en comunicació relacionada amb els llibres. Llegir ja era una de les seves grans aficions i recorda que “de molt petita els meus pares em duien a la Biblioteca Central, a la secció d’infantil. Era molt assídua i a casa també llegia moltíssim”.

Ha treballat en diferents editorials com La Butxaca, Maeva i Planeta, on es va especialitzar en màrqueting infantil. I, fa dos anys, li proposen la direcció de l’Editorial Mediterrània, especialitzada en llibres d’art per a nens.

Anys abans, va estar un temps a Sevilla i també va treballar a empreses relacionades amb els llibres, com Círculo de Lectores o a la llibreria infantil Rayuela. Assegura que “haver estat darrere d’un taulell et dona moltes pistes” per abordar el sector editorial.

Té molt clar que el llibre infantil és la seva feina ideal i dirigir una editorial “era la pota que em faltava”, decidir els llibres que han d’anar a les llibreries. Apunta que “la literatura infantil creix o s’estanca, però mai ha anat a menys”.

Creu que a casa els infants també han de tenir llibres per llegir, no només a l’escola, i assegura que “no hi ha un nano que no quedi atrapat per una bona història”.

“La música m’apassiona”, diu. Escoltar, per exemple, Bryan Adams, cantautors o fado portuguès. A més de ser una gran lectora, li agrada “descobrir racons” i sortir d’excursió.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top