Publicitat
Gent de Terrassa

“És inacceptable la vida que es dona als animals de granja”

/ Alberto Tallón

Marta Serrano, activista i defensora dels drets dels animals

Professionalment, treballa a un departament de logística del sector de l’automoció, “gràcies als meus coneixements de l’anglès”. Va viure a Irlanda un temps i, per això, domina aquest idioma i li ha servit molt en l’àmbit laboral. “Em va obrir moltes portes”, apunta.

Fa vint-i-sis anys que és vegetariana. Va fer un tomb radical a la seva vida i es va convertir en una aferrissada defensora dels animals. “Ara està molt de moda i tothom sap què és ser animalista, però ja fa molts anys que ho soc”, explica. Recorda que “era de les que arreplegava tots els animals que trobava pel carrer, i els portava cap a casa” i alguns, fins i tot, es quedaven. Altres els donaven.

Abans de marxar a Irlanda, llegint una revista, va veure un reportatge sobre els animals de granja i “em vaig quedar estupefacta i no m’ho treia del cap i em vaig jurar que mai més participaria d’aquesta indústria”.

Ho ha mantingut i ara fa tres anys és “vegana estricta” i no menja res “d’origen animal”. És plenament activista i és sòcia del PACMA i va participar en contra del Torneo del Toro de la Vega. L’any 2019 es va prohibir aquesta activitat i ara es fa sense fer mal a l’animal i diu que “estic molt contenta” per haver-ho aconseguit. Afegeix que “és inacceptable que l’any 2022 es doni la vida que se’ls dona als animals de granja”.

Una de les seves grans aficions és la música. Li agrada una mica de tot, si bé destaca per sobre el pop o l’indi català. També li agrada “escapar-me”, quan pot, i gaudir de moments en solitari.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top