Publicitat
Gent de Terrassa

“Encara hi ha molts tabús tot i que la gent s’allibera cada vegada més”

Rosa Grau, divulgadora sexual de Carmanyola Picant

Havia treballat de comercial en diversos sectors i, quan va anar de viatge de fi de curs a Anglaterra, va tenir coneixement de què era el “tuppersex”, que són reunions on es parla de sexualitat a través de productes eròtics i terapèutics. Quan va tornar, en va organitzar un a casa seva i li va agradar. “Vaig pensar que podria fer-ho i vaig provar-ho”, recorda, i amb una sòcia, va crear Carmanyola Picant (carmanyolapicant.cat).

Es dediquen a productes, com de cosmètica eròtica, joguines i altres productes, però també fan sessions divulgatives sobre la sexualitat. “Intentem que tots els productes que tenim siguin catalans o de proximitat”, apunta. Diu que no només els hi demanen que hi vagin per comiats de solteres, sinó també per aniversaris o jubilacions. “Fem una sessió de sòl pelvià i estem fent també sessions a casals de joves”, assegura.

“A les dones els hi agrada més i els hi és més fàcil reunir-se”, comenta, però també hi ha grups només d’homes o mixtes. Considera que en el sexe “encara hi ha molts tabús i n’hi continuaran havent, tot i que la gent cada vegada s’allibera més”, si bé, afegeix, entre els joves “es normalitza molt més ràpidament”. Admet que “a vegades fem una mica de psicòlegs” perquè hi ha persones que els hi demanen opinió en alguns aspectes personals.

sòl pelvià i estem fent també sessi- ons a casals de joves”, assegura.
“A les dones els hi agrada més i els hi és més fàcil reunir-se”, co- menta, però també hi ha grups només d’homes o mixtes. Consi- dera que en el sexe “encara hi ha molts tabús i n’hi continuaran ha- vent, tot i que la gent cada vegada s’allibera més”, si bé, afegeix, en- tre els joves “es normalitza molt més ràpidament”. Admet que “a vegades fem una mica de psicò- legs” perquè hi ha persones que els hi demanen opinió en alguns aspectes personals.

En el seu temps lliure es dedica a l’esport i els dilluns juga a pàdel i els dimecres a bàsquet. En aquest esport, juga amb el Viladecavalls a una lliga de veteranes.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top