Publicitat
Gent de Terrassa

“A un matinal la teva missió és que l’oient rebi una dosi d’energia”

/ Alberto Tallón

Héctor Ortega, locutor i discjòquei de Flaix FM

Tot el que està relacionat amb el món audiovisual sempre l’havia atret, encara que “a l’escola” semblava que s’encaminava cap a alguna enginyeria. Va iniciar-se en el món de la ràdio, amb “catorze o quinze anys”, a Ràdio Star, a Terrassa. “El millor d’aquestes ràdios locals i petites és que et permeten aprendre, perquè et donen llibertat i pots ajudar a algú que porta més temps i fas contactes”, assenyala.

Va fer un Grau en Mitjans Audiovisuals, si bé apunta que “els estudis van ser independents de la meva carrera a la ràdio”. Va enviar maquetes i currículums a algunes emissores, principalment a les que més li agradaven, Flaix FM i Màxima FM.

La primera emissora de ràdio professional on va accedir va ser a Máxima FM, un estiu, després d’una prova. A l’inici de temporada li van proposar quedar-se a cobrir una baixa. Ara està a Flaix FM, fent un matinal, que es diu “Flaix Matí”, de 6 a 11 del matí.

“Sempre havia estat oient d’aquest programa i el meu objectiu de petit era fer-lo”, diu. El que més li agrada de la ràdio com a mitjà és “el que pots arribar a transmetre i té un to màgic perquè amb la teva veu fas arribar una sensació o un sentiment”. A un programa matinal, detalla, “la teva missió és que qui t’escolta rebi una dosi d’energia i que tingui més fàcil començar el dia”.

A més d’escoltar música, una de les seves passions, quan disposa de temps lliure li agrada fer esport que, diu, “ajuda molt a la ment”. Acostuma a anar al gimnàs i treballa amb un entrenador.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top