Publicitat
Gent de Terrassa

“Treballar per a un mateix s’ha de provar, encara que et faci por”

/ Nebridi Aróztegui

Maria Sánchez Llansà, propietària del bar musical Místic 269

La primera opció era estudiar Infermeria, però no va obtenir plaça i va fer estudis de Química, pensant en. “Em va agradar molt i vaig dedicir no canviar” i mai més ha tingut la intenció de recuperar aquell anhel d’estudiar Infermeria, recorda.

Ha treballat sempre en feines relaciobnades amb els seus estudis, especialment a empreses farmacèutiques. Va fer un pas, amb el temps, del laboratori a les oficines i, admet que “la part de documentació em va atraure”.

Fa més de deu anys que va arribar a Terrassa, procedent de Barcelona, “per una parella”. Ara, ha deixat la seva feina a una empresa del sector i s’ha quedat un bar musical emblemàtic de la ciutat, el “Comanou”, que ha decidit que passi a denominar-se com a “Místic 269”. “Necessitava un canvi i treballar per a mi, més que per a un altre i tenir alguna cosa que sigui meva”, explica. Ja havia treballat al sector de la restauració, com a segona feina i, per tant, no és un món nou per a ella.

“A un sector desconegut, no sé si hauria fet el pas i no és el mateix treballar de cambrera a que el negoci sigui teu”. Reconeix que “hi ha nits que costa agafar el son i penses, i si no et va bé?, però crec que quan t’hi dediques, has de tirar endavant” i afegeix que “treballar per a un mateix s’ha de provar, encara que a vegades et faci por”.

Li agrada molt la música, però una de les seves passions és la platja. “Encara que sigui hivern, per mi és primordial anar-hi”, diu. “M’ajuda a desconnectar i a canviar d’ambient”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top