Publicitat
Gent de Terrassa

“L’aeri és un equilibri perfecte entre la força i l’elasticitat”

Laura Coll, acròbata aèria, coach aeri i físic i ballarina

La seva mare tenia un centre de gimnàstica “de tota la vida”, Gimnàs Victòria Galí, i recorda que i “quan tenia 2 anys ja feia gimnàstica”. Deu anys més tard es va passar a la dansa clàssica, per ella “una passió” es va formar i va fer “la carrera de ballarina durant quinze anys”, amb una companyia de Barcelona.

Va fer gires per tota Europa, fent “ballet clàssic, neoclàssic i espanyol”. A través d’una amiga seva, va conèixer l’acrobàcia aèria i, diu que “em vaig agafar al trapezi i vaig veure que era el meu món”. Va fer classes a França i va ingressar a un circ i “la meva carrera de dansa es va anar acabant i la d’aeri va començar”. Va treballar a “companyies fantàstiques”, si bé la més coneguda va ser amb el Cirque du Soleil. “Allà no hi ha gaire ànima i ets un executor”, diu.

També va estar divuit anys a Bèlgica i va tenir una escola allà, però, explica, “hi havia massa núvols i jo necessito sol i vaig tornar”. Amb el temps, comenta, ha adquirit coneixements del vessant físic i “tinc un mètode, Laura Coll Training, de preparació física i, per mi, els resultats són brutals”.

“La dansa era la meva vida i continuo ballant, però a l’aire”, apunta. Diu que l’acrobàcia aèria o l’aeri “és molt maco estèticament i està tot a les teves mans” i afegeix que “és un equilibri perfecte entre la força i l’elasticitat i has d’estar bé emocionalment”.

Actualment, comanda l’Aerial School by Laura Coll, que està al carrer de Miño. Aquí es fan classes de diverses disciplines, com d’acrobàcia aèria, preparació física, cal·listènia o també ioga aeri.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top