Publicitat
Gent de Terrassa

“Avui en dia, el món musical està molt cremat i és molt difícil”

Elvis Party Show, artista i showman

El seu nom és Sergi Gimeno, però s’ha consolidat com l’Elvis de Terrassa. És comercial d’una empresa que es dedica a la venda de material per a la lampisteria, l’electricitat i la climatització. És fill de Barcelona, comenta, però està establert a la ciutat fa uns anys.”El tema de la música i el “show” m’agrada de sempre”, apunta.

Va començar a cantar quan estava a Barcelona. “Cantava de tot, ranxeres i imitava a Julio Iglesias, a l’Elvis i a José Vélez” i anava fent “bolos” amb una orquestra. Aquí va començar a fer paròdies de l’Elvis Presley i com que agradava al públic, “ho vaig anar potenciant i em vaig fer els vestits” del cantant dels Estats Units.

“Soc fan de tots els personatges que faig, però l’Elvis per mi és un mite, una llegenda, una forma de vida i una religió”, assevera. Es considera més “showman” que cantant i, tot i que li agradaria dedicar-s’hi en exclusivitat, encara que creu que és molt difícil perquè “avui en dia, el món musical està molt cremat”.

Afegeix que “hi ha hagut molts programes, amb molta eclosió de gent a la televisió, que ha donat molta vivesa a tot això, però cada vegada costa més”. Assegura que cantar ara és més fàcil i “amb un ordinador i un altaveu portàtil i pots fer música. Hi ha molta oferta i poca demanda”. A casa, “s’ho passen bé” amb aquesta faceta.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top