Publicitat
Gent de Terrassa

“Estar només a un lloc sempre és la mateixa rutina i m’avorreix”

Maridelvis Limonta, professora d’activitats dirigides

És d’origen cubà i va aterrar a Terrassa a través d’una coneixença. Després, explica,”vaig venir de visita amb un grup de ball” i, posteriorment, “vaig tornar a Terrassa per un temps” i ja fa trenta anys d’això. Terrassa, assegura, “ha crescut bastant, per a millor”.

Comenta que “vaig arribar sent ballarina, però aquí era molt difícil” i va optar per formar-se com a professora d’activitats dirigides. “Treballo a gimnasos i fa més de quinze anys em vaig especialitzar en pilates”. Fa classes pel seu compte i algunes per gimnasos de la ciutat i de fora també. “La gent cada vegada es cuida més i el pilates t’ajuda a treballar la musculatura”, assenyala.

“Estar només a un lloc, m’avorreix perquè sempre és la mateixa rutina” i prefereix treballar per diversos gimnasos i pel seu compte. Es va iniciar amb l’aeròbic, que “era el que més s’assemblava al ball i em va encantar i ho vaig gaudir”. Té clar que ser ballarina li hauria fet molt més el pes i, en part, li ha quedat a dins, però explica que “llavors no hi havia tantes companyies com ara” i no va ser possible.

Li hauria agradat fer dansa moderna, però al “marxar a un altre país, havia de començar de zero”. Cada any, si pot, torna a Cuba a veure a la família i també ho fan els seus dos fills, perquè vol que “coneguin la cultura” d’allà.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top