Publicitat
Gent de Terrassa

“El piano és perfecte i és com tenir una orquestra a la punta dels dits”

/ Nebridi Aróztegui

Oriol López Calle, pianista i emprenedor

“Soc de família de tradició musical”, explica, i de petit ja el van apuntar al Conservatori de Terrassa. Va decantar-se pel piano perquè a casa en tenien i “era un instrument perfecte i és com tenir una orquestra a la punta dels teus dits” i afegeix que “és polifònic i la corba d’aprenentatge és més agraïda”. També va estudiar enginyeria aeroespacial.

“Sempre m’havien agradat molt les matemàtiques i m’encantava la tecnologia, la física o l’electrònica”, manifesta. Va acabar la carrera, però mai ha exercit. Ho compaginava amb els seus estudis al Conservatori i, més endavant, va continuar formant-se amb professors particulars. Li agradava l’aeronàutica i fins i tot els va treure la llicència de pilot d’aviació recreativa. “M’agradava volar, però ara fa temps que no ho faig”, diu.

Toca molt jazz, l’estil que més l’atrau i “freqüento molt la Nova Jazz Cava” on assegura sentir-se com a casa. Prefereix tocar acompanyat d’altres músics. “No destaco ni soc un gran pianista de jazz i m’agrada més envoltar-se de bons músics i la música m’allibera moltíssim”, apunta.

Va crear “El piano de tu boda” (elpianodetuboda.com) que ofereix els seus serveis per a esdeveniments, que és una petita part de l’empresa “My Sheet Music Transcriptions”, que es dedica a “transcriure peces musicals per encàrrec”. Una idea que va sorgir quan estudiava l’enginyeria.

“Soc molt futbolero i del Barça i vaig al camp”, explica quan se li pregunta per les seves aficions. La muntanya, també. “Cada cap de setmana, si fa bon temps” aprofita per anar-hi.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top