Publicitat
Gent de Terrassa

“La proximitat amb la gent és una cosa que s’està perdent”

/ Nebridi Aróztegui

Gemma Nadal, presidenta d’ACTES

Va estar als inicis en el negoci familiar i, posteriorment, va regentar un quiosc, a l’avinguda de Jacquard. I la seva última feina va ser a Barcelona, fins que ho va deixar. “Sempre he estat de cara al públic i m’agradava molt, perquè m’agrada la proximitat amb la gent i penso que és una cosa que s’està perdent i ara tot és molt impersonal”, comenta. És una defensora del petit comerç, “sempre que es pugui”.

A través d’un client del quiosc, va saber del diploma sènior de la UPC. Havia deixat els estudis després del batxillerat i continuar formant-se era “una assignatura pendent”. Aquesta experiència li ha encantat, a més que ha conegut a tot un ventall de persones. “És una oportunitat de tocar moltes matèries amb uns professors extraordinaris i no et cansa perquè poden arribar a tothom i entres amb el nivell que tens”, comenta.

D’ençà d’un parell de setmanes, és la nova presidenta de l’Associació Ciència, Tecnologia i Societat (Actes), formada per la primera promoció dels alumnes d’aquest diploma, per no desvincular-se del tot. Apunta que aquest càrrec “suposa una feina que m’agrada” i considera que “el fet que els nets vegin que els seus avis estudien, també ajuda molt i veuen que no hi ha edat” per a la formació. Afegeix que “els avis també tenim dret a tenir una vida”.

Entre les seves aficions destaca la lectura. “Llegeixo una mica de tot, depèn de com estic”, diu. També li agrada fer treballs manuals, una activitat que, assegura, “és amb la que més em relaxo”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top