Publicitat
Gent de Terrassa

“Aquella inconsciència que tenia a vint anys també està bé tenir-la”

/ Lluís Clotet

Marc Riera, realitzador audiovisual

Va començar a interessar-se pel camp audiovisual camp audiovisual “jugant, gairebé”, apunta. Els seus avis i els seus oncles tenien càmeres i amb cortines de casa i als familiars els feia fer d’actors. Li agradava molt el món de la televisió i va veure un anunci per entrar a col·laborar a l’extinta TV20. “Tenia 11 anys i la meva mare, perquè callés, va trucar-hi i em van dir que hi anés”, assenyala. I va començar així.

Anys més tard va començar a formar-se i va iniciar la seva carrera en productores i a la televisió. “He sigut més autodidacte, tot i que he fet cursos de formació tècnica” i molt especialitzats que li interessaven, subratlla.

Amb 20 anys crea la productora Benmirat Produccions, dedicat a tots els serveis audiovisuals. “Va ser d’una manera una mica inconscient i idíl·lica, perquè no sabia ni què era ser autònom”, diu.

Un concurs per produir els resums de la lliga de waterpolo per a TVE que va guanyar, li va permetre fer el salt a Barcelona i “tenir una mica d’infraestructura”. Amb el temps, es va adonar que només feia “d’empresari” i no feia allò que “m’omple de veritat” i va “reinventar-se”. Ara està centrat en els documentals, tot i que no l’animaven gaire a fer-ho, però creu que “aquella inconsciència que tenia a vint anys i que vaig perdre a base de patacades, també està bé tenir-la”, manifesta.

La literatura forma gran part dels seus moments de lleure. Li encanta llegir, especialment novel·les o assaigs. També dedica temps a escriure poesia, però la fa “per mi mateix”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top