Publicitat
Opinió

Una Festa Major marca Terrassa

Doctor Prats, Miki Núñez, Lildami, Gemma Humet, Litus i Sense Sal. El bon moment musical a Terrassa havia de quedar reflectit a la Festa Major. L’Ajuntament va avançar ahir quins seran els concerts d’enguany i el cartell té un protagonisme: el talent egarenc. Es tracta d’una aposta completament justificada. D’una banda, es dona suport als artistes locals en un any en què no han pogut fer concerts a causa de la pandèmia. De l’altra, val a dir que l’activitat dels músics terrassencs ha estat prolífica i plena de reconeixements. Per tant, s’han guanyat sobradament poder tocar davant dels seus veïns durant la Festa Major. I això és un valor també per a la cultura de la ciutat, un punt més de la marca Terrassa. Ara, l’únic que caldrà veure és l’evolució de la pandèmia per veure de quina forma es faran els concerts. Ara per ara, l’únic que es coneix és que les actuacions musicals es duran a terme en espais oberts, perimetrats i amb aforaments limitats. En aquest sentit, l’Estadi Olímpic serà l’escenari de bona part d’aquests concerts. Un fet que no és nou i que molts terrassencs recordaran. Esperem que això ajudi a recuperar l’essència de la festa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top