Publicitat
Opinió

Una prova per tenir la festa en pau

Publicitat

S’esperava des de feia molts mesos la reobertura de l’oci nocturn. El sector s’ha vist molt afectat per les restriccions per la Covid i, de fet, ha estat l’últim a ser alliberat. A Terrassa, el primer cap de setmana ha servit com a prova. En primer lloc, perquè l’afluència de terrassencs als locals ha estat continguda a causa del pont festiu. I també ha estat una prova per posar en marxa el projecte de tancament de la Rasa. Aquest cap de setmana, la Policia Municipal va tallar els accessos a la Rasa i va controlar-ne l’entrada. Va haver-hi pocs problemes a la zona i els empresaris van expressar la seva satisfacció moderada.

Publicitat

Els agents van establir un control de pas per evitar l’entrada de menors d’edat i el tràfic de material no permès. Aquest control va aconseguir foragitar els delinqüents que es mouen per la zona amb la intenció de cometre robatoris amb violència a clients i treballadors dels locals. Per tant, si la prova s’ha iniciat amb una bona avaluació, seria plausible repetir-la els pròxims caps de setmana en què l’afluència de joves serà més gran. Aleshores, es veurà si aquest sistema és efectiu i qui vulgui sortir de festa a la ciutat pot fer-ho en pau.

Publicitat
To Top