Publicitat
Opinió

Un 2022 amb la il·lusió del dia de Reis

L’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient és sempre un oasi d’il·lusió compartida a les llars, on els més petits trenquen el son de manera extraordinària per descobrir quins regals han deixat Melcior, Gaspar i Baltasar. També per als adults, que recordem com eren de màgiques aquelles nits arraulits al llit i aclucant els ulls, no fos cas que els Reis arribessin d’hora a casa i ens trobessin desperts. Després d’un any i mig de pandèmia i d’un virus que el 2021 va obligar a suspendre les cavalcades, la tornada al carrer de les carrosses reials i les cares embadalides és el millor regal. Tenim al davant dotze mesos plens d’incògnites que hauríem de ser capaços d’afrontar amb la mateixa il·lusió que la que ens abordava de petits cada 6 de gener a primera hora del matí. Les famílies egarenques, les empreses, les entitats, les institucions…, tota la ciutat afronta un any decisiu per al futur. El repte és individual i també col·lectiu. Serà necessari, doncs, abocar energia i il·lusió perquè aquest 2022 ens permeti assolir tots els objectius.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top