Publicitat
Terrassa

“Ara etiqueto perfums; abans he estat dependenta”

Publicitat

Fa set mesos que la Tània Roige treballa a Naturcosmetika, una empresa de Terrassa dedicada a la distribució de productes de cosmètica natural. Va trobar la feina gràcies al servei d´inserció laboral de Fupar i sembla que n´està ben contenta. “Ara em dedico a manipular productes i posar les etiquetes a colònies, perfums… a contar aquestes etiquetes, a preparar lots… És una feina que m´agrada”, explica.

No és, però, la primera comesa que aquesta terrassenca té en una empresa pertanyent al mercat laboral “ordinari” (és a dir, deixant de banda els tallers per a persones amb una discapacitat intel·lectual –centres especials de treball–).

Amb experiència
Abans, la Tània havia treballat a un Primark, a Cornellà, i també a un Decathlon de Sant Boi de Llobregat com a dependenta. “Allà, el que feia era ordenar les talles de la roba, de més gran a més petita; també doblar la peces i posar-les als penjadors”, recorda.

L´egarenca també ens explica que els companys de feina sempre l´han acceptada molt bé i també que si va passar uns anys en què estava sense feina no era pas per la seva discapacitat, sinó perquè gairebé no tenia experiència.
“Jo, la meva discapacitat, la porto bé”, diu. I no veu barreres per seguin endavant. 

Publicitat
To Top