Publicitat
Terrassa

Nova cita amb Fora Stocks al Raval amb més de 35 comerços, avui

L’entitat comercial Terrassa Centre ha reprogramat el Fora Stocks d’estiu per aquest dissabte, 7 de setembre. La cita per trobar i comprar articles i productes a bon preu estava prevista pel 27 de juliol però la pluja, acompanyada de vent, va interrompre al matí i es va suspendre, tot i que a la tarda va fer sol i alguns comerciants van decidir sortir però només a peu de botiga.

El Fora Stocks torna, doncs, per oferir roba, calçat, complements i altres a molt bon preu. Ho farà aquesta vegada al Raval de Montserrat i no a la Plaça Vella perquè aquest últim espai ja estava sol·licitat des de fa temps per una altra entitat i activitat lúdica.

Més afluència
Per Terrassa Centre, el canvi d’espai no ha estat cap problema, ben al contrari. “El Raval és un lloc molt concorregut i dinàmic. I el fet que hi hagi activitat a la Plaça Vella i al Raval ens afavorirà a tots perquè hi haurà més concurrència de gent”., ha dit el presidente de l’entitat. La cita serà exitosa en participació. Un total de 36 firmes s’han apuntat a l’activitat. D’aquests hi haurà 12 que estaran en carpes (18) i la resta (24) estaran a peu de carrer i botiga. Una ullada al llistat dels participants dóna idea que serà un nou centre comercial a l’aire lliure amb diversitat d’articles a preus més que temptadors. A més, el president de Terrassa Centre subratlla que aquest Fora Stocks fora de la data habitual oferirà més per triar i remenar. “Pels comerços és una bona oportunitat per treure més estocs perquè ja hem de renovar els aparadors per la tardor, i pels clients també serà una bona excusa per reemplaçar alguna prenda que ja no es posen i, fins i tot, per mirar i comprar moda de la nova temporada”.

Terrassa Centre espera que la festa sigui concorreguda. “És una cap de setmana de finals de vacances i de l’inici del nou curs escolar. Molta gent surt a passejar per la ciutat i per retrobar-se amb amics. Per tant esperem una bona afluència de gent al Centre més comercial i històric disposats a gaudir de les ofertes”, ha afegit Linares.

Els participants
El Fora Stocks comptarà amb els establiments d’Anna Mora, Aubets Informàtica, Be may Baby, BKD Calçats Brugera, CompraCasa Stlyehouse, Laia Busquets, Magma, Otta Kids, Positivo, Punt Moda, Quirovida-Centre Quiropràctic Terrassa. A peu de botiga estaran All Feet, Big Bag Diagonal, Bóboli, Colonial, Corset, Ferreteria Font Vella, Front, Go Bag, Hemi Mata, In Bloom, Joan & David, Joieria Ponsa, L’Informal, Madga Bach, Marfil, Mia, Mic Sabates, Natur Veolla, Òptica Cottet, Òptica Universitària, Petra Cassó, Punto Blanco, Pupils i Unique.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top