Publicitat
Terrassa

Dos motoristes ferits en sengles accidents amb turismes

Una persona va resultar ferida, dijous, en un accident entre un turisme i una motocicleta. Els fets van tenir lloc a la cruïlla dels carrers de Sant Llorenç i de Montserrat, dijous, poc després de les 9 hores. Una ambulància va traslladar el motorista a l’Hospital Universitari de MútuaTerrassa. Hores després, a les 13.43 hores, es produïa una altra col·lisió entre un turisme i una motocicleta, en aquest cas a la carretera Nacional 150, a l’alçada del km 18. La motocicleta va xocar per encalç amb el turisme. Una ambulància va traslladar el motorista a l’Hospital Universitari de MútuaTerrassa amb ferides de pronòstic lleu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top