Publicitat
Terrassa

Vega qüestiona catorze llocs de nova creació

El ple municipal votarà avui dos dictàmens de modificació de plantilla i de modificació de llocs de treballs de l’Ajuntament de Terrassa per a l’exercici 2020 que inclou creació de llocs de treball, l’actualització de denominacions, grup o nivell retributiu, l’esmena d’errors i la supressió de llocs que han deixat de ser necessaris o han estat substituïts per nous llocs o per l’increment de dotacions ja existents.

El PSC denuncia que l’expedient inclou "catorze llocs de nova creació", alguns dels quals "no responen a una necessitat o estan duplicant funcions", afirma el portaveu socialista Alfredo Vega.

L’exalcalde defensa que per afrontar una iniciativa d’aquesta envergadura "cal una planificació rigorosa, un pla de polítiques de personal" que avali la creació de noves places.

El dictamen inclou "l’increment d’actius com un inspector tributari per evitar el frau fiscal. És raonable i necessari, però hi ha altres que no s’entenen".

Vega menciona com a exemple la creació d’un lloc de director de programes TAC "vinculat a Presidència. L’alcalde ja té un cap de gabinet, un director d’àrea, coordinadors de districte i regidors de districte que poden informar-lo quan ho necessiti. No cal afegir un director de programes per alcaldia. És duplicar funcions".

El portaveu també discrepa de la creació d’un tècnic d’informació i difusió a l’àrea de Cicles de la Vida, "on el noranta per cent del pes és educació, i ja té la seva estructura. Aquest nou lloc no va a les bases de treball – afegeix Vega- quan el que toca ara és prioritzar la millora dels serveis".

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top