Publicitat
Terrassa

Continua el tancament de parcs i espais públics

L’Ajuntament, en aplicació de les mesures d’emergència en la lluita contra la pandèmia, va clausurar el dilluns diversos parcs, places i espais públics de Terrassa, entre ells el Parc de Sant Jordi (a la foto), el Parc de Desinfecció, la plaça de Santa Margarida, la plaça del Pagès, la plaça interior del carrer de Sardenya i la plaça de Miguel Hernández (que ja estava tancada). D’altres espais van quedar tancats amb precinte i altres elements. La situació continua igual. El Parc de Vallparadís i el Parc del Nord no estan clausurats però el Consistori recorda que no es poden utilitzar com a espai d’esbarjo.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top