Publicitat
Terrassa

Un conductor atropella una dona després de discutir amb ella

Va ser una represàlia, una reacció calenta. Una agressió, en definitiva. Això, almenys, es dedueix del que va explicar a la policia un testimoni: una dona va ser atropellada el dilluns al vespre per un conductor amb el qual havia discutit poc abans. L’atropellament, que en aquest cas no va ser un mer accident, va ocórrer en l’avinguda de Josep Tarradellas i la ferida va patir lesions de pronòstic menys greu.

Eren les 8.45 de la nit quan la Policia Municipal va rebre la trucada d’un testimoni. Informava d’un atropellament en l’avinguda de Josep Tarradellas, a l’altura de la confluència amb el carrer d’Amadeu de Savoia. El vehicle causant de l’atropellament va fugir. Ja no era allà quan van arribar els agents de la Policia Municipal. Aquests guàrdies van atendre la dona en primera instància. I van parlar amb un testimoni. Es tractava de l’acompanyant de la víctima, que va explicar l’esdevingut. Segons la seva declaració, el conductor del vehicle havia atropellat a la seva dona de manera intencionada després una discussió.

El testimoni va facilitar el número de matrícula del cotxe i la Policia Municipal va obrir diligències per a identificar el conductor del vehicle, el presumpte atropellador a consciència. La dona va ser traslladada pel SEM a Mútua.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top