Publicitat
Terrassa

Quatre immigrants detinguts

Agents del Cuerpo Nacional de Policía van detenir ahir quatre immigrants en situació irregular que vivien en una nau abandonada de Sant Pere Nord, segons va denunciar l’entitat Terrassa sense Murs.

La mateixa associació va denunciar que els policies acompanyaven uns representants de l’Ajuntament que volien informar els okupes que la setmana vinent havien d’abandonar la nau pel seu mal estat. Segons aquesta informació, el Consistori oferia uns habitatges als joves. Altres persones que es trobaven en l’edifici durant l’operatiu van fugir.

La intervenció policial es va desenvolupar poc després de l’incendi que el dimecres a la nit va acabar amb la vida de tres immigrants que pernoctaven en una nau de Badalona.

Intervencions
L’immoble de Sant Pere Nord ja fa molt temps que està okupat. Diari de Terrassa va publicar el 21 de setembre del 2019 un reportatge sobre els joves que vivien a la nau, ubicada en la confluència del carrer de Josep Maria Palau amb el del Pintor Huguet. Aquell edifici, que havia estat un taller, servia de sostre per a joves, alguns d’ells menors d’edat, des de feia mig any, segons veïns de la zona.

Des del juny, la Policia Municipal havia efectuat vint-i-cinc intervencions en la nau, sobre tot per gestionar el tapiat de l’edifici i comprovar danys. En aquestes actuacions havia identificat vint-i-una persones, quatre d’elles menors d’edat. Des de les finestres es podien veure matalassos.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top